aktuality |hrajeme |sestava |historie |diskografie |ke stažení |fotogalerie |napsali o nás |odkazy |kontakt
Aktuálně hrajeme

 

 

Diskografie

Aktuality

1992 - Nevěř tomu...(demo)
1993 - Padlý anděl (demo)
1995 - Video demo
1996 - CD Když blázni lžou
1999 - CD Nezvaný host
2002 - CD Hráči se smrtí

Název skladby odkazuje na příslušný text
mp3 = mp3 v sekci "ke stažení"

 


Když blázni lžou
  1. Rány
  2. Nevěř tomu...
  3. Ženáč
  4. Moravský Anděl
  5. Už dlouho
  6. Mrs. Gold mp3
  7. Rebel
  8. Tuberie mp3
  9. Když blázni lžou
  10. Jolly Joker mp3
  11. Josefína z kravína
  12. Spát
Nezvaný host
  1. Pařan
  2. Rána pod pás
  3. Buď pozdraven !
  4. Sahara
  5. Holka modrooká
  6. Česká slova
  7. Opička
  8. Padlý anděl
  9. Peklo po životě
  10. Narkoman
  11. Nezvaný host
  12. Ledová královna
  13. Nymfomanka
  14. Úchylný Véna
  15. Rosenka
Hráči se smrtí
  1. Dieffenbachia
  2. Cenné rady
  3. Tohle se nedá poslouchat
  4. Nevěrná žena
  5. Dr. Šílenec
  6. Modrý anděl
  7. Bílý prach
  8. Hráči se smrtí
  9. Pramen poznání
  10. Všichni jednou dojedem

 


Prodej alb:
Alba Když blázni lžou (1996) a Nezvaný host (1999) prodáváme za 49,- Kč s barevným obalem a s věnováním.
Poslední originální kusy alba Hráči se smrtí (2002) prodáváme za 99,- Kč. K ceně si připočítejte poštovné.

Prodej kompletu všech tří alb - sleva 25%:
Komplet všech tří alb nyní nabízíme za 149,- Kč plus poštovné.


Hudební nástroje nakupujeme v www.muzikant.cz - eshop hudebniny, kde si můžeme domluvit nejlepší ceny na kytary, baskytary, bicí, klávesy a ostatní hudební nástoje a aparatury.


©  2001 – 2017 Moravský Anděl